I 2013 kom de nye ejere Kirstine Vestergaard-Poulsen og Michael Bjørno til.
Med en solid baggrund fra tøjbranchen ønskede de begge at skabe en butik, hvor møblerne blev præsenteret i et mere stofligt og hjemligt miljø.

”Vores vison er, og har hele tiden været, at skabe en anderledes og inspirerende butik, ud fra mantraet at møbelbranchen trænger til lidt mere tøjbranche. Det private hjem har en enorm indflydelse på os og er nok det der, sammen med vores påklædning, afspejler vores personlighed mest”.

HAUS i Herning er i dag et internationalt møbelhus med fokus på den gode smag, æstetik og kvalitet, hvilket kommer til udtryk via de high-end møbler vi fører.
Vores mærker er håndplukket og tæller, ud over alle de danske klassikere som CARL HANSEN, EILERSEN, FRITZ HANSEN, MONTANA og NAVER COLLECTION, topmærker fra Italien såsom MINOTTI, MERIDIANI, RIMADESIO og KNOLL. Møblerne er præsenteret i stilfulde opsætninger med et nøje gennemtænkt materialevalg og emmer af sofistikeret hygge.
”Vores belysning har vi ligeledes valgt ud fra samme strenge principper og igen er der her tale om primært danske og italienske mærker såsom Louis Poulsen, Anour, Flos, Foscarini, Bestlite m.fl.”

”Med vores ”Made in Italy” afdeling på første sal ønsker vi at skabe et supplement til de danske klassikere, således man kan vælge at gå efter den rendyrkede Italienske indretning eller vælge at kombinere dansk med italiensk.”

På glædelig gensyn i Jyllands mest inspirerende bolighus, hvor vores kyndige sælgere med mange års erfaring i møbelbranchen står klar, til at hjælpe jer på vej med det optimale køb.

Kirstine Vestergaard-Poulsen &
Michael Bjørno

Samarbejdspartnere

GULVE

Trækompagniet 

Hos Trækompagniet er et trægulv ikke bare et trægulv. Vi har over 15 års erfaring med trægulve og specialiserer os i fremstilling og produktion af eksklusive trægulve. Vi beskæftiger os med alt som vedrører ”ægte” trægulve, massive som lamelopbyggede. Trægulve kan opdeles i to kategorier, plankegulve og parketgulve.

Et plankegulv er typisk en planke, som er bredere end 10 cm. Plankegulve, både massive og lamel opbyggede, kan variere i bredder og længder, alt fra 10 cm til 40 cm bredde og i længder fra 50 cm til 10 m. Et parketgulv er typisk smallere end 10 cm. Parketgulve kan lægges i mange forskellige mønstre, som sildebens mønster, chevron mønster, lang stav og mosaic parket.

LÆS MERE…

GARDINER

Gardinmester

Gardinmester ønsker at guide dig frem til den rigtige løsning. Både når det gælder materialevalg, funktionalitet, farver og design.
Vi har sans for detaljen og sørger for at hjælpe dig med en løsning, du har glæde af i mange år.

Gardinmester forhandler en række forskellige brands. Nøgleordene er kvalitet og leveringsikkerhed. I kraft af den høje kvalitet kan vi give op til 5 års garanti.

LÆS MERE…

PEJSE

Idégården

Hos Idegården Living er kundens hjem vores store passion. Vi sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder med at finde den indretningsløsning, som de drømmer om. Vi har i mere end 20 år arbejdet med italienske klinker, trægulve, inventar og alt til badeværelset. Vi udvælger selv de producenter, vi samarbejder med og stiller høje krav til kvalitet og design. Vi sætter en ære i altid at have de nyeste trends, materialer, farver og formater.

Historien om Idegården Living startede tilbage i 1997, hvor Benny og Lene Christensen ønskede at ska-be en anderledes oplevelsesbutik. De lavede store og flotte udstillinger, hvor kunderne fik mulighed for at se deres ønsker 1-1 inden det endelig valg skulle træffes. Det er denne selvsamme filosofi Ide-gården Living stadig praktiserer i dag. Med vores 1300 m2 store showroom giver vi vores kunder en unik mulighed for at se og røre tingene inden de træffer et valg.

LÆS MERE…

Vi støtter